Om oss

 

Brinor AB inregistrerades i Malmö 1949, samma person som inregistrerade företaget sålde det 1986 till en företagsgrupp i Borås. 1994 förvärvade Christer Carlsson firman och idag arbetar förutom ägaren, en administratör och en säljare. Företaget bedriver import/grossist samt agentur verksamhet av damkonfektion. Varumärkesmixen består idag av tre varumärken Frandsen, Anna Montana och Milano Italy. Alla ledande inom sin nisch.

Företaget är beläget i ljusa ändamålsenliga lokaler i stadsdelen Norrby i Borås. En lokal/ – monter finns även på Stockholm modecenter. Lager för ytterplaggen finns i Brinors egna lokaler, för snabb och säker hantering.

Företaget jobbar i huvudsak med att sälja modekläder till mindre kedjor och enskilda konfektionsbutiker i Sverige. Butikerna som marknadsför produkterna, finns över hela landet och är oftast väldigt kända på orten. I dessa butikern kan konsumenten få personlig vägledning och hjälp med sina klädinköp, så att varje individ kan få kläder som passar sin smak och stil.